აპრილი 30, 2024

Day

The 12th grader of Oakleaf School, Temo Barnovi, has enrolled at Nottingham Trent University and will continue his studies in the UK, majoring in business management. We congratulate Temo on his achievement and wish him great success.
წაიკითხე სრულად
The 12th grader of Oakleaf School, Nikoloz Karseladze, has enrolled at IE University and will continue his studies in Spain, majoring in business management. We congratulate Nikoloz on his achievement and wish him great success.
წაიკითხე სრულად
The 12th grader of Oakleaf School, Rezi Manvelidze has enrolled at Pace University and will continue his studies in the USA, majoring in political sciences. We congratulate Rezi on his achievement and wish him great success.
წაიკითხე სრულად
The 12th grader of Oakleaf School, Gizo Katamadze, has enrolled at B.H.M.S. and will continue his studies in Switzerland, majoring in culinary arts. We congratulate Gizo on his achievement and wish him great success.