მარტი 21, 2024

Day

The 11th grader of Oakleaf School, Nikolozi Tabatadze was awarded the scholarship and will continue his studies at St Edmund’s College, UK. We congratulate Nikolozi on his achievement and wish him great success.
წაიკითხე სრულად
The 10th grader of Oakleaf School, Nikoloz Zhorzhikashvili was awarded the scholarship and will continue his studies at St Edmund’s College, UK. We congratulate Nikoloz on his achievement and wish him great success.
წაიკითხე სრულად
The 11th grader of Oakleaf School, Vika Mzhavia was awarded the scholarship and will continue her studies at St Edmund’s College, UK. We congratulate Vika on her achievement and wish her great success.
წაიკითხე სრულად
The 10th grader of Oakleaf School, Natali Shavdia was awarded the scholarship and will continue her studies at St Edmund’s College, UK. We congratulate Natali on her achievement and wish her great success.
წაიკითხე სრულად
The 11th grader of Oakleaf School, Nicholas Melashvili was awarded the scholarship and will continue his studies at St Edmund’s College, UK. We congratulate Nicholas on his achievement and wish him great success.